За нас

VOX ME  е специализирана в техническото обезпечаване на събития за България и Европа и разполага с пълния спектър от услуги, необходими да превърнат всяко събитие в незабравимо. Компанията предлага професионални технически решения и техника под наем за концерти и турнета, корпоративни събития, изложения, специални събития, театри, телевизионни и кино продукции.

VOX ME разполага с огромно разнообразие от професионална техника  под наем: най-висок клас озвучителни системи, осветителна техника, сценична техника, конструкции, мултимедия, изработване на видео съдържание.

Екипът на VOX ME е изграден от дългогодишни специалисти за всеки от отделите си, които осигуряват високо качество и оригинални решения в реализацията на всеки проект.

Фирмата е създадена през 2014 от инж. Георги Георгиев, с цел предлагане на широк спектър от висококачествени услуги, свързани с техническото обслужване на събития, на достъпна цена. През изминалите години VOX ME се развива много бързо и вправилната посока, че да може да бъде конкурентна на големите компании в бизнеса.

Екипът ни се състои от:

Инж. Георги Георгиев – Управител и собственик- Озвучаване, видео техника, компютърни системи, преводни системи.

Васил Андреев – Главен технически мениджър . (Аудио, видео, осветление,)

Инж. Стоичко Стоичков – Главен мениджър по дизайна и производството на конструкции, сцени, декори, мебелировка за събития, ригинг, осветление.

 

ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Vox Me @2021 All rights reserved | Customized with love and passion by NT Websites